Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) de Borrassà han denunciat penalment dijous, 4 d'octubre, a la nit, un camioner que anava molt begut després que s'accidentés en una benzinera de Vilamalla. En concret, l'home va donar un positiu que multiplicava per vuit la taxa màxima permesa, que, en el cas dels xofers de vehicles pesants, se situa en 0,15 mg/litre.

L'home va acabar denunciat penalment per part dels agents actuants per ser el presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una taxa d'alcohol penalment punible després d'accidentar-se i per un altre de danys. El xofer és un veí de Sabadell, de 56 anys.

Els fets es van produir a les onze de la nit de dijous, quan els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement que s'havia produït un accident de trànsit al Polígon Internacional de Vilamalla. El camió, mentre entrava en una de les benzineres que hi ha en aquesta àrea industrial, va impactar contra un sortidor de gasoil. Els Mossos de trànsit van veure que presentava símptomes d'anar sota els efectes de les begudes alcoholòliques i en fer-li la prova d'alcoholèmia va donar un positiu molt destacat en un conductor d'un vehicle pesant, 1,32 mg/litre d'aire expirat, quan el màxim permès és 0,15 mg/litre. I el xofer va acabar denunciat.

Un motorista ferit

Un motorista feritD'altra banda, la matinada de divendres hi va haver un altre accident de trànsit, en aquest cas entre un cotxe i una moto a l'N-260, al seu pas per Garriguella i Vilajuïga. El xoc es va produir pels volts de dos quarts de set del matí. El motorista hauria resultat ferit menys greu i els serveis mèdics el van evacuar a l'hospital. Hi van intervenir també els Bombers i Mossos.