Una nena d´un any va morir després de passar hores sense atenció a la part de darrere del cotxe, oblidada pel seu pare quan se'n va anar a treballar. Per circumstàncies pendents d'aclarir, el pare de la nena, de 43 anys, tenia l'encàrrec de la mare de dur-la a l'escola infantil, però l'home se´n va oblidar i va deixar a la petita a la part de darrere del cotxe, que va aparcar al carrer, al districte madrileny d'Hortaleza, molt a prop de la llar d'infants, per anar a treballar.

La mare, de 39 anys, va anar a buscar la petita, de 21 mesos, a l'escola infantil però els cuidadors li van advertir que no hi havia anat aquell matí. Llavors, després d'una conversa amb el pare, la progenitora va acudir al lloc on havia aparcat el cotxe i va descobrir la petita inconscient.

Minuts abans de les quatre de la tarda va arribar fins al lloc una ambulància del Samur-Protecció Civil, els sanitaris de la qual van practicar a la nena maniobres de reanimació cardiopulmonar durant 45 minuts sense èxit. L'home va ser detingut per possible homicidi imprudent i va ser interrogat per la Policia Nacional després d'haver rebut ajuda psicològica, atès que està enfonsat.