Els Mossos d'Esquadra han detingut el conductor de l'accident mortal d'aquesta matinada a Cassà de la Selva. L'home ha fugit del lloc deixant el seu company mort a l'interior del vehicle.

Ha mort el passatger davanter del cotxe i els agents de l´Àrea Regional de Trànsit de Girona l'acusen de ser el presumpte autor d´un delicte d´homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una taxa d´alcohol penalment punible després d´accidentar-se. L'home més que duplicava la taxa màxima permesa.

L'acusat és un home de 34 anys i nacionalitat espanyola. A qui li consten antecedents policials. El detingut passarà a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Girona en les properes hores.

Cal recordar que els fets han passat a un quart de dues de la matinada d´avui dia, a la carretera GIV-6741, al seu punt quilomètric 3.8, dins el terme de Cassà de la Selva.

El conductor ha fugit begut

Els agents, en arribar al lloc de l´accident han comprovat que un sol cotxe havia sortit de la via i un home, que anava d´acompanyant al vehicle, després de ser atès pels serveis sanitaris, havia mort. També han comprovat que el conductor del turisme havia marxat del lloc.

Amb el suport de la policia local de Cassà, els mossos han iniciat la recerca del conductor i una estona més tard ha estat localitzat a la mateixa carretera. Després de ser atès de diverses ferides lleus, els agents han vist que presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques.

En fer la prova d´alcoholèmia, l´home ha donat un resultat positiu de 0,56 mg/l en aire expirat, més del doble per sobre del límit màxim permès en aquests casos, que és de 0,25 mg/l.

Per aquest motiu, els agents han detingut l´home com a presumpte autor d´un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l´alcohol i com a presumpte autor d´un delicte d´homicidi imprudent.