Els Mossos d'Esquadra de Figueres van detenir el dia 14 de setembre a Figueres, un home, de 28 anys, de nacionalitat georgiana, sense domicili conegut, com a presumpte autor d'un robatori amb força a establiment en grau de temptativa.

A quarts de dues de la matinada del dia 14 de setembre, una patrulla que estava fent patrullatge preventiu per la ciutat de Figueres va veure un home forçant una porta de ferro d'un establiment del carrer Salvador Dalí, concretament una botiga d'electrodomèstics.

El lladre, en veure la presència policial, va marxar del lloc corrents. La policia va fer-li un seguiment fins arribar a un carrer sense sortida. Els mossos van fer una recerca pel carrer i van localitzar l'home a l'interior d'un contenidor de reciclatge de bombetes fluorescents.

La policia el va detenir com a presumpte autor d'un delicte contra el patrimoni. El detingut va ser traslladat a l'hospital de Figueres per tal de ser atès de les ferides que s´havia ocasionat ell mateix al introduir-se al contenidor.

El detingut, amb antecedents, va passar el mateix dia 14 de setembre a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.