Un xoc de tres vehicles a Torroella de Fluvià va acabar amb sis ferits, dos d'ells menors d'edat. Cinc van resultar afectats de poca gravetat i un de lleu. A causa del succés es va fer pas alternatiu a la C-31 durant més de dues hores.

L'accident de trànsit es va produir el dimarts 11 de setembre pels volts d'un quart d'una de la matinada, a l'altura del quilòmetre 370 de la C-31, via que uneix Verges amb Figueres.

En el succés s'hi van veure implicats dos turismes i una furgoneta. Dos dels vehicles van topar frontalment i l'altre de retruc.

A causa del sinistre viari es van activitar fins a sis ambulàncies del SEM, quatre dotacions dels Bombers i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Un ferit atrapat

Els Bombers van haver de rescatar un dels ferits que havia quedat atrapat al vehicle. En total, hi va haver sis ferits, cinc d'ells de caràcter poc greu i un sisè de lleu. Entre els afectats de poca gravetat hi ha dos menors d'edat. Tots ells van ser evacuats a l'hospital Trueta de Girona en ambulàncies.

Com a conseqüència del xoc i el gran desplegament dels serveis d'emergències, la C-31 va tenir pas alternatiu durant més de dues hores, segons el Servei Català de Trànsit. El trànsit es va donar per normalitzat pels volts de les tres de la matinada.