L'home a qui els Mossos d'Esquadra van haver de reduir per primera vegada amb una pistola elèctrica quan discutia amb la seva exparella en un bar de Salt haurà de pagar una multa de 800 euros per un delicte de resistència als agents de l'autoritat i per quatre delicte lleus de lesions després de passar a disposició del jutge en un judici ràpid. A més, el titular del Jutjat d'Instrucció número 4 de Girona, en funcions de guàrdia, li ha imposat una indemnització de 140 euros per cada un dels quatre agents dels Mossos lesionats. D'altra banda, en relació al delicte de maltractament en l'àmbit familiar, el jutge va atorgar una ordre d'allunyament i prohibició de comunicació sol·licitada per la víctima i va derivar la causa al jutjat de violència sobre la dona de Girona.

Aquest jutjat havia citat l'home per un possible judici ràpid i en no mostrar-hi conformitat se li ha dictat obertura de judici oral per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit familiar. El jutge tindrà lloc al jutjat penal número 6 de Girona el proper 13 de març. Mentrestant, el jutge manté activa l'ordre d'allunyament per al detingut la prohibició de comunicar-se amb la víctima.

Els fets es van produir aquest cap de setmana quan els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 43 anys després de reduir-lo amb una pistola elèctrica en un bar de Salt. L'home estava acusat d'agredir la seva dona i la seva filla mentre l'esperaven a l'establiment. Quan van arribar al lloc dels fets, al carrer Sant Antoni- l'home va intentar agredir també als policies, i es mostrava molt alterat. Els Mossos, al veure l'actitud de l'agressor van optar per fer servir la pistola elèctrica per primera vegada des de la seva implantació al juny i així poder-lo detenir amb seguretat.