La Guàrdia Urbana de Figueres ha restablert el trànsit per l'avinguda Vilallonga poc després de tres quarts de 8 d'aquest dimarts. La via havia estat tallada des de poc abans de les 5, quan s'ha declarat un incendi a la cuina del restaurant Trànsit.

Els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat amb set dotacions a un incendi a l'avinguda Vilallonga de Figueres, aquest dimarts, 21 d'agost, a la tarda. El foc s'ha originat, segons les primeres informacions, en una fregidora del Restaurant Trànsit i les flames han afectat de seguida el sostre de l'establiment, provocant una gran columna de fum visible des de diferents punts de la ciutat.

Els Bombers han rebut l'alerta a les 16.44 hores i el foc s'havia controlat a les 17.32 hores. Els Bombers han explicat que el foc segueix cremant però que està confinat a dins de l'edifici i que no hi ha perill per les empreses del costat. A les 19.15 hores de la tarda, i segons informava l'alcalde en funcions Francesc Cruanyes, la situació havia quedat normalitzada i la circulació de vehicles s'havia restablert.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha informat a través de Twitter que s'ha format un precinte de seguretat a causa de la proximitat amb la benzinera.

Malgrat l'aparatositat de l'incendi, afortunadament no s'han de lamentar danys personals.