08 de agost de 2018
08.08.2018
Cadaqués

Rescaten un grup escolta que s'havia perdut fent senderisme al Cap de Creus

Van agafar el camí en sentit contrari, els Bombers els han hagut d'auxiliar i han passat la nit a la casa de cultura de Cadaqués

08.08.2018 | 10:57

Els Bombers han rescatat aquesta nit passada un grup escolta que s'havia perdut fent senderisme al Cap de Creus.

Van agafar el camí en sentit contrari, els efectius de rescat els han hagut d'auxiliar i han passat la nit a la casa de cultura de Cadaqués.


Els fets es remunten quan faltaven pocs minuts per les nou de la nit, quan el grup escolta, procedent de Barcelona, va alertar el telèfon d'emergències que s'havien perdut fent un camí GR.

El grup estava format per 14 joves d'entre 12 i 14 anys i quatre monitors.

Els Bombers van poder establir que s'havien desorientat perquè havien agafat el sentit contrari a la seva ruta i els membres del grup escolta van explicar que es trobaven a prop d'on hi ha l'encreuament del GR-11 -camí dels Pirineus- amb el GR-92 -camí del Mediterrani-.

Els efectius de rescat s'hi van desplaçar amb tres dotacions i pels volts de dos quarts d'onze de la nit els van localitzar. Els Bombers els van fer la primera assistència i els van acompanyar fins a una zona on passar la nit. Cap dels excursionistes va resultar ferit.

La Policia Local de Cadaqués també es va unir a les tasques d'emergències i juntament amb els Bombers els van acompanyar fins a la Sala Art i Joia de Cadaqués, la casa de cultura on han passat la nit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook