Agents de la Policia Nacional ha interceptat, aquest dimarts al matí a la Jonquera, 67 quilos de marihuana ocults entre una càrrega d'electrodomèstics en una furgoneta. La partida, repartida en 126 bolses perfectament precintades, tenien com a destí Polònia. Els dos ocupants del vehicle han estat detinguts quan es trobaven repostant combustible en una gasolinera, cridant molt l'atenció dels agents l'intensa olor que emanava de la càrrega i confirmant la presència de la droga gràcies a un gos policia.

El conductor del vehicle, un home de nacionalitat ucranïana, i el copilot, un ciutadà polac, van reconèixer que la càrrega procedia de Barcelona i el seu destí era Polònia. Els detinguts, als quals se'ls imputen delictes contra la salut pública, van ser posats a disposició de les autoritats judicials corresponents, les quals van decretar l'ingrès a la presó.

El dispositiu va ser dut a terme per la Unitat d'Estrangeria i Documentació de la Jonquera, en col·laboració amb la Unitat de Guies Canins de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya.