03 de agost de 2018
03.08.2018
La Jonquera/Llers

Retencions importants als accessos a l'AP-7 a causa de l'accident d'un camió a França

L'alcalde de Llers mostra la seva "indignació pel col·lapse que afecta la circulació en el polígon d'Hostalets i els accessos al poble"

03.08.2018 | 13:36
Operaris netejant les restes del vehicle accidentat.

Un camió accidentat a l'Autopista-9, en territori francès, ha estat el causant que aquest divendres, des d'última hora del matí, s'hagi produït un col·lapse circulatori a l'AP-7 i a l'N-II, amb especial incidència en els accessos als peatges de la Jonquera, Hostalets de Llers i Borrassà. L'autopista A-9 ha hagut de quedar tallada al trànsit en ambdós sentits de la marxa, després que el camió quedés aturat entre la barrera del peatge del Voló i Perpinyà Sud.

Com a conseqüència d'aquesta incidència, s'han produït retencions i el tall d'un carril de l'AP-7 en direcció nord, i s'han registrat quilòmetres de cues, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. 

L'alcalde de Llers, Carles Fortiana, ha expressat la seva "indignació pel col·lapse que hi ha en els accessos del peatge a Hostalets i en el polígon industrial, la qual cosa afecta també l'accés al nostre municipi".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
x
Loteria de Nadal