02 de agost de 2018
02.08.2018
Colera

Protecció Civil alerta per la presència de mantes a la platja de Colera

Des de fa uns dies se n'han vist moltes des de Roses fins a Portbou

02.08.2018 | 17:54

Protecció Civil ha emès un avís en el qual demana precaució als banyistes de Colera, i també de Cubelles, Tarragona i el Vendrell per la presència de peixos manta.No és perillosa però si es veu acorralada pot atacar amb el seu fibló.

Des de fa dies els banyistes s'han vist sorpresos per la presència poc habitual d'aquest peix molt a prop de la costa. Eduard Marquès biòleg i caiaquista ha explicat que se n'han vist moltes des de Roses a Portbou.

No és l'únic, diversos residents a la zona han explicat que se n'han vist fins i tot a les instal·lacions del port de Colera.

L'alcalde d'aquesta localitat, Lluís Bosch, en canvi, creu que la presència no és excessiva i assegura que n'hi ha menys que altres anys.

El que sí que s'haurien vist és a la platja, el que ha motivat Protecció Civil a emetre l'avís.De fet, fa dos dies la presència d´un exemplar de rajada (peix manta) va obligar a treure els banyistes de les aigües de la platja de la Savinosa de Tarragona per part dels membres de la Creu Roja encarregats de les tasques de socorristes i efectius de la Guàrdia Urbana, segons informava el diari digital Tarragona21.

Poden arribar al metre i s´alimenten d´invertebrats de fons.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
x
Loteria de Nadal