Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el vespre d'ahir, 18 de juliol, una dona de 28 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Figueres, com a presumpta autora d'un delicte de lesions.

Els fets van passar cap a tres quarts de tres de la matinada d'ahir quan es va produir una baralla al carrer Ramon Reig de Figueres.

En arribar, els policies van constatar que hi havia un home ferit, que ja havien traslladat a l'hospital, el qual havia estat agredit amb una arma blanca a l'abdomen.

Ràpidament els mossos van iniciar una investigació per tal de localitzar l'autor dels fets. Després d'estudiar diferents indicis van constatar que l'autora de l'agressió havia estat una dona.

Finalment ahir al vespre els mossos van saber que s'havia produït una altra discussió en la qual una dona havia resultat ferida lleument al genoll. Els agents van comprovar els fets, van identificar la dona i van saber que era l'autora de l'agressió de la matinada anterior. Per aquest motiu la dona va ser detinguda.

La investigació no es dóna per tancada i no es descarten futures detencions.

La detinguda, que té antecedents, passarà durant les properes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.