Persecució policial en cotxe i a peu d'un home que duia 90 quilos d'haixix ocults al maleter del vehicle.

La Guàrdia Civil el va fer aturar a la Jonquera però el conductor en veure'ls va fugir fent un canvi brusc de direcció.

L'home ha acabat detingut per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Es tracta d'un ciutadà Frances Y.T. de 28 anys.

Els fets es remunten pels volts de dos quarts d'onze del dia 28 de juny, en aquell moment, membres de la Secció Fiscal de la Jonquera feien un servei de la seva especialitat en la seva demarcació i van fer ordenar aturar un vehicle matrícula francesa ocupat per una sola persona.

Aquest però, en adonar-se de la presència policial va fer un brusc gir del sentit de la marxa i va fugir. Davant dels fets, els agents de la Guàrdia Civil van començar a perseguir-lo i després de recórrer un quilòmetre aproximadament, es van trobar el vehicle parat en un costat de la calçada i una persona traient una caixa de cartró, la qual va amagar en una zona propera.

En tornar a veure la presència policial, va fugir a peu en direcció a una zona boscosa propera, essent perseguit pels agents i finalment, el van arrestar.

Van inspeccionar el vehicle i en l'escorcoll hi van trobar 90 quilos d'una substància de color marró que va donar positiu a haixix. La droga estava amagada a dins diverses caixes de cartró i una bossa d'esport situades al maleter del vehicle que conduïa.

Davant de tot això van detenir el conductor i van comissar la droga. Els agents en van instruir les diligències i el van enviar al jutge de Guàrdia