Un traficant que duia 90 quilos d'haixix al maleter del cotxe ha protagonitzat una persecució per l'autopista AP-7 des de la Jonquera (Alt Empordà) fins a Girona. Els Mossos d'Esquadra han rebut avís a dos quarts de tres de la matinada que un vehicle, perseguit en calent per la Gendarmerie, circulava en sentit sud a gran velocitat. Patrulles de la unitat d'investigació de l'Alt Empordà i de trànsit dels Mossos d'Esquadra s'han afegit a la persecució i han intentat que el vehicle s'aturés però el conductor ha fet cas omís als avisos. Quan el cotxe ha arribat a la sortida 4, ha sortit de l'autopista trencant una de les barreres del peatge i ha enllaçat amb l'N-II fins a arribar a la frontissa del Güell. A l'alçada del Pont del Dimoni ha xocat contra un semàfor i un senyal de trànsit. El cotxe ha quedat inutilitzat i el conductor ha intentat fugir corrent però la Policia Municipal de Girona, que s'havia afegit a la recerca dins la ciutat, l'ha interceptat i detingut.

Persecució a gran velocitat d'un narcotraficant per l'AP-7 i l'N-II des de la Jonquera fins a Girona. La Gendarmerie ja perseguia el suposat delinqüent, que anava sol al cotxe, des de territori francès. Un cop a Catalunya, i després de rebre l'avís cap a dos quarts de tres de la matinada, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra s'han afegit a la persecució, que ha durat diversos quilòmetres.

El traficant ha conduït a gran velocitat, de forma temerària i posant en perill la seguretat del trànsit. En veure's perseguit per la policia, el conductor ha abandonat l'autopista a la sortida 4, a l'alçada de Figueres. Ho ha fet trencant la barrera del peatge. Aleshores, ha enllaçat amb la carretera N-II i ha continuat la fugida fins a Girona.

A la ciutat, la Policia Municipal de Girona s'ha sumat a la persecució. Quan el conductor ha arribat a la frontissa del Güell, a l'alçada del Pont del Dimoni, s'ha estampat contra un semàfor i un senyal de trànsit. El cotxe ha quedat totalment inutilitzat i el sospitós ha emprès la fugida corrent.

Una patrulla de la Policia Municipal ha aconseguit interceptar-lo i detenir-lo cap a les tres de la matinada. L'arrestat és de nacionalitat francesa i no consten antecedents. Li atribueixen un delicte contra la salut pública i contra la seguretat del trànsit per conducció temerària.

Al maleter del cotxe els agents han localitzat tres farcells amb 30 quilos de haixix cadascun. Els Mossos d'Esquadra, que han assumit la investigació, estan fent gestions amb la policia francesa per tancar l'atestat.