Un jove va resultar ferit de gravetat aquest dijous a la nit després de ser atropellat per un camió amb remolc a Castelló d'Empúries. L'accident de trànsit va tenir lloc a la C-260, a uns 500 metres de l'entrada al nucli d'Empuriabrava en direcció cap a la ciutat de Figueres.

El sinistre viari va produir-se quan passaven pocs minuts de les deu de la nit. Per causes que els Mossos d'Esquadra de Trànsit investiguen, un camió que anava a portar gènere a un supermercat del municipi de Castelló d'Empúries va trobar-se que tot d'una un jove apareixia al mig de la carretera, a l'altura del punt quilomètric 38.

Tot apunta que la víctima travessava la carretera procedent d'un camp de conreu a tocar de la variant que uneix Castelló amb Figueres. El camioner, en veure el vianant, no el va poder esquivar i el jove, de 29 anys i veí de Castelló, va quedar ferit de gravetat, ja que va patir un fort cop al cap.

Aquest va ser derivat a l'hospital de Figueres amb una ambulància del SEM. Per la seva banda, el conductor del camió, que portava també remolc, va resultar il·lès en el sinistre viari.

Al lloc dels fets hi van actuar els Bombers, els Mossos d'Esquadra de Trànsit, la Policia Local de Castelló d'Empúries i el SEM.