Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat un fotògraf de Cadaqués per gravar les seves clientes mentre es despullaven. Segons ha avançat la Cadena Ser i ha confirmat l'ACN, l'home va ser denunciat per una dona que sospitava que tenia càmeres amagades per captar com es canviava de roba. A l'arrestat se l'acusa d'un presumpte delicte de descobriment i revelació de secrets.

De fet, l'emissora de ràdio ha detallat que hi podrien haver més víctimes del fotògraf i que per esclarir-ho s'ha creat un grup a les xarxes socials per coordinar-se i compartir qualsevol informació que pugui servir de prova en aquest cas. Els Mossos li han confiscat tot tipus de material informàtic per analitzar-ne el contingut. El fotògraf investigat acostuma a fer 'books' a noies, moltes d'elles models.

L'home fa vint anys que es dedica a la fotografia i és molt conegut a la zona. De fet, se l'ha contractat per diversos esdeveniments com la passada cavalcada de Reis, festivals de música i esdeveniments privats com casaments o comunions.

Segons ha pogut saber l'ACN les càmeres amb les què presumptament gravava i que s'han endut els Mossos estaven situades en l'habitació que les noies feien servir per canviar-se de roba.

Una d'elles les va descobrir - malgrat que estaven camuflades - i va ser aleshores quan va denunciar el cas als Mossos que van acabar detenint el fotògraf el passat dia 3 de gener. Una d'aquestes càmeres estaria en col·locada en un bolígraf i una altra estaria sobre una vitrina de l'habitació.

Ara els agents d'investigació dels Mossos revisaran tot el material confiscat (llapis de memòria, ordinador, disc dur i telèfon mòbil entre altres) per veure quin material hi troben. L'home està acusat d'un delicte de descobriment i revelació de secrets.