11 de agost de 2017
11.08.2017
40 Años
40 Años
Figueres

Troben tres plantacions de marihuana amb un valor de 188.800 euros al mercat il·lícit

Es trobaven a les poblacions de Cabanes i Peralada

11.08.2017 | 13:16
Una de les plantacions trobades

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres, van desmantellar el passat dia 9 d'agost tres plantacions de marihuana a les poblacions de Cabanes i Peralada.

Els mossos van realitzar una recerca per la llera del riu Llobregat amb l'objectiu de localitzar plantacions de marihuana entre les poblacions de Cabanes i Peralada a l'Alt Empordà.

De resultes del dispositiu i gràcies a la col.laboració de l'helicòpter, es van localitzar tres plantacions de marihuana. Dues plantacions a la població de Cabanes i una tercera a Peralada.

A la població de Cabanes es van localitzar un total de 1513 plantes. En la primera plantació es van trobar 680 plantes de marihuana i la segona estava formada per 833 plantes d'uns tres metres d'alçada.

La tercera plantació es va descobrir a Peralada on es va desmantellar una plantació de marihuana amb 125 plantes d'uns 3,5 metres d'alçada. Tanmateix també es van trobar estris diversos pel seu cultiu, com son mànegues i estris de regadiu.

Els agents no van localitzar a cap persona al lloc i van recollir un total de 540 kg de plantes que van traslladar per la seva posterior destrucció.

Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri d'interior la droga podria estar valorada en 188.865 euros en el mercat il·lícit.

La investigació continua oberta i no es descarten detencions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema