Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres, van detenir el dia 14 de juliol, un home, de 49 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Vilafant, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El dia 14 de juliol, els mossos van adreçar-se a fer comprovacions en un domicili degut a les reiterades queixes veïnals que alertaven d’un possible tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric a Vilafant.

En el domicili van localitzar a una persona que deia que feia poc que vivia en aquell pis. Els agents van comprovar que l’habitatge no disposava de cap comptador.

A l’interior del pis, els mossos van trobar amagat en una xemeneia una bossa plena de cabdells de marihuana, una balança de precisió, dos transformadors, 10 focus, dos filtres, 2 ventiladors i una caixa amb interruptors.

Segons l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri d’Interior la droga podria estar valorada en 1571 euros. Davant les evidències, els agents van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 15 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat.