Dues baralles en menys de 24 hores aquest cap de setmana a Empuriabrava i que han acabat amb ferits. Una d'elles fins i tot ha acabat amb dos joves ciutadans francesos detinguts. Les baralles van tenir lloc a la sortida d'una discoteca i al mercat municipal. En el cas del mercat l'Ajuntament obrirà expedient a un paradista implicat.

El primer dels aldarulls va ser diumenge de matinada a l'exterior de la discoteca Passarel·la d'Empuriabrava situada al carrer Aeroclub 67. Una baralla va acabar amb dos joves francesos que es van encarar contra tres nois a la sortida de l'establiment d'oci nocturn. Van donar diversos cops als tres nois.

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses van actuar conjuntament i ràpidament van poder detenir els dos presumptes agressors.

Es tracta de dos ciutadans francesos, de 26 i 25 anys, que van acabar detinguts per un delicte de danys i lesions lleus.

I és que van propinar cops als tres joves que van acabar amb esgarrapades i lesions de caràcter lleu. Tots tres van ser atesos pels efectius sanitaris del SEM després de la baralla. A banda dels tres ferits, a causa de la violència també van causar danys en un vehicle que estava aparcat a la zona.

Aquest fet va succeir durant la matinada de dissabte a diumenge però dissabte al matí, ni 24 hores abans de la baralla, hi va haver una altra batussa també a Empuriabrava. En aquest cas al mercat setmanal, que està ubicat a tocar al passeig marítim de la població.

«Guarda'm el lloc»

Aquí es va produir una baralla per motius que d'entrada poden semblar força surrealistes. Va tenir lloc entre tres ciutadans, de procedència magrebina i amb domicili a Espanya. Segons van explicar a la policia, tot va començar per una discussió en una parada de fruita del mercat. Un dels implicats va demanar a l'altre que li guardés «la tanda» però l'altra persona, no l'hi va respectar. A partir d'aquí van començar a esbatussar-se, fins i tot amb pals. Una tercera persona va intervenir i aquest també va patir les conseqüències.