26 de abril de 2017
26.04.2017

El SEM atén un part enmig d'una retenció al peatge dels túnels de Vallvidrera

La dona, de 34 anys, es dirigira a l'hospital per donar a llum

26.04.2017 | 18:19
L´equip de l´helicòpter del SEM.

Un equip del SEM ha acudit a aquest matí de dimecres al rescat d'una dona que, cap a 2/4 de 10 del matí ha trencat aigües en mig d'una retenció al peatge del túnel de Vallvidrera, a la C-16.

La dona, de 34 anys, es dirigia a l'hospital per anar de part, segons ha explicat el SEM. Als 7 minuts de l'avís ha arribat la primera unitat, de Suport Vital Avançat, i 2 minuts més tard, la segona, de Suport Vital Bàsic. A les 09:50h els professionals han decidit activar l´helicòpter medicalitzat del SEM per part complex imminent. En 6 minuts, l´helicòpter aterrava al mateix peatge.

L´equip mèdic de l´helicòpter del SEM ha valorat l´evolució i complexitat del part i ha decidit realitzar el trasllat de la dona a l´Hospital de Sant Joan de Déu, amb la unitat de Suport Vital Bàsic, donat que el procés contraindicava el vol de la pacient.

Els Mossos d´Esquadra han obert pas a la unitat per a la seva evacuació, que s´ha produït de manera satisfactòria. L´Hospital de Sant Joan de Déu està atenent actualment a la pacient.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook