Enxampat amb 382 quilos d'haixix entre taronges i llimones. Aquest és el resultat d'una intervenció policial dels agents de duanes francesos del Pertús. El camió en teoria anava carregat de fruita i procedia d'Espanya però va poder ser interceptat al Pertús i la policia va descobrir que duia droga i van arrestar el conductor.

Els fets es remunten al 6 d'abril quan la policia francesa de duanes estava fent un control al peatge de l'autopista A9 al Pertús. Van veure que un camió procedent d'Espanya es dirigia cap al punt on es trobaven. El van aturar i en escorcollar el vehicle pesant van trobar-se una bona sorpresa: hi havia ple de palets de taronges i llimones però a dins ocults també un altre tipus de carregament: 382 quilos d'haixix.

Davant d'aquest fet, els agents van detenir el conductor, un ciutadà portuguès de 49 anys, que va quedar arrestat per tràfic de drogues. La quantitat de droga comissada en aquesta intervenció dels policies de duanes del Pertús estaria valorada, segons la policia, en 765.000 euros si s'arribés a vendre al mercat negre. Es tracta d'una troballa, segons l'Independant, destacada i que va permetre enviar a presó el conductor del camió fins que declari davant del jutge competent a Perpinyà.