13 de abril de 2017
13.04.2017
Figueres

Alarma veïnal a Figueres per la crema de cotxes al sector oest

Aquesta matinada s'han incendiat tres vehicles més al carrer Cresques Elies

13.04.2017 | 12:13
Alarma veïnal a Figueres per la crema de cotxes al sector oest
Dos dels vehicles cremats aquesta matinada.

Els veïns dels barris dels Habitatges del Parc i del Juncària Parc Bosc de Figueres han patit un nou ensurt, aquesta matinada, quan els Bombers han hagut d'intervenir per apagar l'incendi que afectava tres cotxes aparcats al carrer Cresques Elias. Aquesta no és la primera vegada, aquests darers mesos, que passa un fet semblant, la qual cosa té molt preocupats als veïns d'aquesta zona de la ciutat per la reiteració dels fets.

"Ja fa un mes que en aquest barri patim bretolades de mal gust. Fa poc hi va haver dos cotxes cremats al carrer Avinyonet. Després, fa uns deu dies, van aparèixer cotxes amb els vidres trencats. També fa dies que, a la matinada, hi ha grups de joves que transiten pel carrer fent fressa i trencant paperers i els bancs de la plaça Nova Icària", explica Carles Castellnou, veí del barri.

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra han estat alertats per aquests fets i intenten esbrinar el seu origen per tal de detenir els possibles culpables si els incendis han estat provocats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook