03 de març de 2017
03.03.2017
Maçanet de Cabrenys

Denuncien uns motoristes d'enduro en una pista forestal a Maçanet de Cabrenys

Els Mossos els ha obert diligències per incomplir la regulació d'accés motoritzat al medi natural

03.03.2017 | 16:36
Els denunciats són quatre motoristes polonesos.

Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona (URMA) han denunciat quatre persones de nacionalitat polonesa, per una infracció de la llei 9/1995, de 27 de juliol que regula l'accés motoritzat al medi natural.

Els agents de la unitat regional de medi ambient de Girona van ser requerits per intervenir, l'1 de març, en una problemàtica amb l'accés motoritzat al medi natural en una zona de Maçanet de Cabrenys.

Segons les queixes dels ciutadans, regularment hi havia grups organitzats de motoristes estrangers que circulaven per pistes i corriols incomplint la llei 9/1995, de 27 de juliol, de regulació de l'accés motoritzat al medi natural.

A quarts de tres del migdia del mateix 1 de març, una patrulla va realitzar un dispositiu de recerca de possibles infractors en una zona forestal del Paratge El Grau de Maçanet de Cabrenys. Els mossos van localitzar quatre persones de nacionalitat polonesa que circulaven amb motocicletes d'enduro per una pista de terra de menys de quatre metres d'amplada incomplint la normativa establerta.

Els agents van denunciar als joves per infringir la llei i circular per un camí de gran recorregut (GR-11) de menys de quatre metres d'amplada. La denúncia va ser tramesa als Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat de Girona que s'encarregarà de tramitar el corresponent expedient.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook