Efectius de la Unitat Fiscal de la Guàrdia Civil de l'aeroport del Prat, amb la Col·laboració de la Duana, han intervingut 9.008 grams de cocaïna líquida i han detingut un home de nacionalitat equatoriana, de 32 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de substàncies estupefaents.

Aquesta persona, que havia arribat a Barcelona en un vol procedent de Guayaquil (Equador), va ser sotmesa a una inspecció per part dels agents de la Unitat Fiscal de la Guàrdia Civil, els quals van descobrir que transportava recipients de diferents productes, entre els quals hi havia complements alimentaris infantils, cosmètics i sanitaris de diverses marques comercials, entre el seu equipatge.

Quan van extreure els seu contingut, els agents van poder constatar que es tractava de líquids que no es corresponien amb allò que s'indicava a les etiquetes. Un cop examinats aquests productes es va poder determinar que els recipients estaven plens de cocaïna líquida, fins acompletar completar els 9,008 quilos intervinguts.