Agents dels Mossos d'Esquadra han donat l'alerta, poc abans de les 12 del migdia, d'aquest diumenge, que havien trobat el cos sense vida de la dona. La víctima ha estat localitzada a la part dreta de la riera de l'Anyet, passat el Mas Genís, a la zona coneguda com dels Búnquers, a uns 800 metres aproximadament del lloc on a primera hora del matí han trobat el cotxe.

Els equips d'emergència, Mossos d'Esquadra i Bombers de la Generalitat, no defalleixen en la recercca, que van iniciar ahir, dissabte, al vespre, i que els ha portat a recórrer vies i camins durant tota la nit. Ara l'atenció se centra en localitzar el marit del matrimoni. La investigació es fa per terra, aigua i aire.

Com informàvem aquest matí a primera hora, una patrulla de Mossos d'Esquadra ha localitzat el vehicle del matrimoni desaparegut negat al Pas del Priorat, al terme municipal de Masarac. Es tracta d'uns veïns de Figueres, l'home té 60 anys i la dona 59, que divendres al vespre van anar a sopar a Vilabertran i que aquella mateixa nit els esperaven a dormir a Rabós, a casa d'uns familiars. Però no hi van arribar.

El cotxe és un Land Rover Freelander i quan els mossos l'han trobat no hi havia ningú a dins. Els equips d'emergència han treballat tota la nit. Els esforços es concentren, principalment, al llarg del recorregut de la riera de l'Anyet.

Aquest matí, s'han incorporat a la recerca equips subaquàtics dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers, a més d'un helicòpter dels Bombers, per reforçar la localització de les dues persones. Les patrulles terrestres també continuen buscant, per si de cas el matrimoni es trobes perdut o desorientat en algun punt proper al lloc on ha aparegut el cotxe.

El desplegament d'efectius en la recerca el formen 16 vehicles dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter, set patrulles de Mossos d'Esquadra i les unitats subaquàtiques.