Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres han detingut un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència. Se l'acusa d'haver assaltat una dona octogenària.

Els fets han passat aquest dijous, 12 de gener, cap a dos quarts de dues del migdia, al carrer Jòncols de Figueres. Un policia local de la Jonquera, que es trobava fora de servei, va observar com un home li sostreia, d'una forta estrebada, la bossa de mà a una dona d'edat avançada. Com a conseqüència d'aquesta acció, la víctima va caure al terra.

El lladre, després d'aconseguir la bossa, va marxar corrents. Immediatament, el policia local va auxiliar la víctima i va trucar al 112 per alertar del fet.

El mossos d’esquadra, amb la informació que tenien, van muntar un dispositiu per tal de localitzar l'autor de l'atracament. Poca estona després, una patrulla va aturar un vehicle que sortia en direcció contrària pel carrer Ramon Reig. El conductor, que es va mostrar molt nerviós, coincidia plenament amb la descripció del lladre.

Després d'identificar-lo i comprovar que era el presumpte autor dels fets, va quedar detingut.

L'home, que té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.