Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Recursos Operatius, han detingut dos homes, de 24 i 29 anys, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de la Jonquera, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

El dia 14 de desembre, els agents estaven fent un dispositiu policial en un edifici de la localitat de la Jonquera, quan van observar que un jove, en veure la presència policial, s'amagava a les escales.

Aquest jove havia sortit d'un pis que estava sent investigat pels Mossos d'Esquadra, davant les sospites que s'hi estava realitzant tràfic de substàncies estupefaents.

Els agents van identificar al jove i en fer l'escorcoll del domicili van trobar a un altre home. De resultes de l’escorcoll, es van localitzar diverses balances de precisió, bosses de plàstic i embolcalls que en total contenien 64 grams de cocaïna.

Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri d'Interior la droga podria estar valorada en 3.767 euros al mercat negre.

Els mossos van detenir als dos ocupants del pis com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els dos, amb antecedents, han passat el dia 15 de desembre a disposició del jutge del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual els ha deixat en llibertat.