El telèfon d'emergències 112 ha rebut 207 trucades per les fortes tempestes que han afectat aquest dissabte diversos municipis catalans. Segons Protecció Civil, 54 dels avisos s'han rebut des del Bages, 53 des del Baix Llobregat, 37 des del Garraf, 15 des del Vallès Oriental, 10 des del Barcelonès, 9 des de l'Alt Penedès i 7 des del Vallès Occidental. En total s'han registrat 117 d'incidents, la majoria de trànsit, tot i que també s'han rebut trucades per tendals i branques caigudes i petites inundacions de baixos. Gairebé la meitat s'han derivat als Bombers de la Generalitat que han fet més mig centenar de sortides. A més, la presa de Foix ha arribat al límit i està sobreeixint 20 m3/s. Davant d'aquesta situació, Protecció Civil manté el pla especial d'emergències per inundacions, l'Inuncat, en fase de Prealerta i ha demanat a la ciutadania que eviti els accessos a les lleres, als trams baixos i als guals i creuaments de riu a nivell.

Els registres més destacats que han deixat les pluges d'aquest dissabte són els 118 litres de Rellinars, els 80 de Vacarisses (Vallès Occidental), els 60 els d'Hostalets de Pierola (Anoia), els 60 del Pont de Vilomara (Bages) i els 53 d'Ulldecona. Davant els aiguats que estan caient al Vallès Occidental, Emergències recomana als ciutadans que estiguin en aquesta comarca que s'evitin les lleres de les rieres.

En algunes poblacions del Garraf com Cubelles les tempestes han vingut acompanyades de calamarsada, que han dificultat la circulació de la C-32, on s'hi han desplaçat màquines llevaneus per retirar la granissada que ha caigut. De fet des de Cubelles és el municipi des d'on s'han fet més trucades al telèfon d'emergències, 33. Des de Castellgalí (Bages) se n'han fet 21, des de Mollet del Vallès 11 i 9 des de Gavà.

A més, aquest dissabte a la tarda, davant de la costa del Garraf s'han pogut observar diverses mànegues marines. Cap d'elles ha provocat danys importants.