Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres han detingut un home de 23 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili a la capital altempordanesa, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. La detenció s'ha practicat el 20 d'octubre, si bé els fets es remunten al 2 d'octubre. A un quart de set del matí d'aquell dia, en una benzinera de l'avinguda de Roses, a Figueres mateix, es va cometre un assalt a una benzinera. La treballadora va ser abordada per un home que havia entrat l'establiment.

El presumpte lladre va agafar la dona pel braç i, després d'amenaçar-la, va obligar-la a obrir la caixa registradora, d'on va agafar 260 euros. També va exigir-li que obrís els armaris del despatx interior, d'on només va agafar un cartutx de tinta. Tot seguit, l'assaltant va marxar a peu del lloc.

Els mossos de la comissaria de Figueres ràpidament van iniciar una investigació per tal de localitzar i identificar l'autor dels fets. Després d'estudiar diversos indicis, van identificar el lladre, però no el van localitzar. Per aquest motiu van emetre una ordre de recerca i detenció.

Finalment, el dia 20 d’octubre, una patrulla va localitzar aquest jove a Figueres i el va detenir com a presumpte autor del robatori amb violència i intimidació.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 21 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.