Un home de 71 anys ha resultat intoxicat pel fum en l'incendi d'un pis a Figueres.

El foc s'ha declarat quan faltaven pocs minuts per la una de la matinada en un habitatge de la segona planta. A causa de la forta virulència de les flames, han afectat tota una habitació i la façana exterior del bloc de quatre plantes, ubicat al número 15 de la Calçada dels Monjos.

Quan els Bombers hi han arribat s'han trobat que l'incendi ja estava del tot desenvolupat i fins i tot les flames sortien per la finestra. Això ha provocat que les flames també afectessin la façana exterior i la finestra del tercer pis.

L'home, que ha resultat ferit de poca gravetat per inhalació de fum, ja es trobava fora de l'immoble. El SEM l'ha evacuat a l'hospital comarcal de Figueres.

Els efectius d'extinció d'incendis però hi han hagut d'utilitzar l'autoescala per baixar una persona amb la cistella. La resta de veïns del bloc s'han quedat confinats a dins de casa seva.

Els Bombers han tingut extingit l'incendi pels volts d'un quart de dues de la matinada. L'incendi ha provocat sobretot danys materials en l'immoble.