Mossos d'Esquadra, Bombers, Policia Local i Protecció Civil busquen pel litoral de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) un matrimoni que porta sis dies desaparegut. La parella, un alemany de 37 anys i una dona originària de Costa d'Ivori de 36, viuen a Barcelona i estaven fent ruta per la Costa Brava. L'última notícia que se'n té d'ells va ser dijous passat. D'ençà d'aleshores, no se'n sap res més. La família, que resideix a Alemanya i els seus amics de Barcelona en van denunciar la desaparició aquest dilluns. De moment, s'ha localitzat el seu cotxe a Sant Feliu de Guíxols, on s'ha centrat la recerca (que es fa per terra, mar i aire). Els diferents cossos pentinen ara el litoral i els camins propers als penya-segats del municipi.

La parella desapareguda estava fent ruta per la Costa Brava. L'home té 37 i la dona 36. Ell és alemany i ella, originària de Costa d'Ivori, i tots dos resideixen a Barcelona. L'últim rastre que se'n coneix és de dijous passat. D'ençà d'aleshores, no se'n té cap més notícia.

La família, que viu a Alemanya, i els seus amics de Barcelona van denunciar ahir la seva desaparició als Mossos d'Esquadra. A partir d'aquí, va començar-se a fer recerca. L'única pista que de moment se'n té és el seu cotxe, que s'ha localitzat a Sant Feliu de Guíxols.

Al dispositiu de recerca, que se centra al litoral del municipi, hi participen Mossos d'Esquadra, Bombers, Policia Local i Protecció Civil del municipi. Tots ells estan pentinant tant la zona urbana com els penya-segats per terra, mar i aire.

Els mossos han destinat quatre patrulles al dispositiu i els Bombers, per la seva banda, han mobilitzat quatre dotacions terrestres, un mitjà aeri amb efectius del Grup de Recerca en Actuacions Especials (GRAE) i submarinistes d'aquest cos. Es preveu que al llarg de la tarda hi hagi més efectius que s'incorporin al dispositiu.