08 de setembre de 2016
08.09.2016
40 Años
40 Años
Mont-ras

El conductor que circulava en contra direcció a la C-31 és un avi de 80 anys

L´home s´ha presentat voluntàriament a comissaria i ha estat denunciat per un delicte de conducció temerària

08.09.2016 | 20:21

El conductor que aquest dimarts va ser enxampat circulant en contra direcció a la C-31 entre Mont-ras i Llofriu (Baix Empordà) és un veí de Palafrugell de 80 anys que, segons diu, va confondre´s d´entrada a l´hora d´accedir a la carretera. Va ser el mateix home qui dimecres va presentar-se voluntàriament a la comissaria per explicar els fets. Gràcies a l´avís d´altres conductors i a la gravació feta per un motorista des del mòbil, els Mossos d´Esquadra van poder identificar el model i matrícula del turisme i esbrinar les dades del seu propietari. L´home ha estat denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit per circulació temerària i haurà de comparèixer davant del jutjat de la Bisbal d´Empordà quan sigui requerit.

Els agents han informat del cas a la Prefectura Provincial de Trànsit de Girona per si fos necessari un informe mèdic de pèrdua d´aptituds psicofísiques del conductor.

Malgrat la gravetat de la infracció, no hi va haver cap accident ja que la carretera en aquest punt té dos carrils per banda.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook