Portar droga i que la policia no t'enxampi és complicat però un ciutadà francès va creure que podria aconseguir-ne a la Jonquera i consumir-la sense que ningú se n'adonés. La Policia Nacional, però, el va detenir amb 53 grams d'heroïna que portava amagada entre les cames. L'home, de 63 anys, va acabar detingut per ser el presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Els fets es remunten al dimecres pels voltants de quarts de cinc de la tarda quan agents de la Unitat d'Estrangeria i Documentació de la comissaria de la Jonquera estaven fent vigilància a tocar la Nacional II, en una àrea on tenen detectada que hi ha compravenda de drogues. En aquell moment, els policies van veure com dos homes sortien d'un edifici a tocar de la N-II. En veure la Policia Nacional els van intentar esquivar creuant la carretera i també van intentar fer veure que no els veien. Davant la sospita que amagaven alguna cosa, els agents de la Jonquera van seguir-los i els van aturar. Els van identificar, eren dos homes, un de 32 anys i un altre de 63, dos ciutadans francesos.

Quan van escorcollar l'home de més edat van comprovar que tenia un bony als pantalons i van descobrir que entre la cama i la roba interior portava una bossa com amb una roca, en total 53 grams d'heroïna. Aquest va acabar detingut i a l'altre no li van trobar res i el van deixar lliure.