El cadàver que s'ha localitzat aquest dilluns al matí a tocar de les instal·lacions del parc aquàtic Aquadiver de Platja d'Aro no presentava aparentment signes de violència. El cos es trobava en un avançat estat de descomposició i els investigadors no han pogut tampoc determinar si era un home o una dona.

Ara caldrà esperar els resultats de l'autòpsia per esclarir les causes de la mort. L'aixecament del cadàver, que es trobava a l'interior d'un túnel, s'ha fet pels volts de les dues. Segons els Mossos d'Esquadra, un grup de turistes que passejava per la zona han trobat el cos a cap a tres quarts de deu del matí i han avisat a un treballador del parc. Fins al lloc, s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra. La investigació continua oberta.

L'arribada de la comitiva judicial a Platja d'Aro

L'arribada de la comitiva judicial a Platja d'Aro

Una jutgessa del jutjat de Sant Feliu de Guíxols que és qui porta el cas ha arribat fins al lloc a tres quarts de dues del migdia i després d'uns vint minuts s'ha procedit a traslladar el cos fins a la furgoneta de la funerària.

L'indret on s'ha descobert aquest matí és un túnel que hi ha just a tocar del recinte del parc aquàtic Aquadiver, on aquest dilluns hi havia una activitat pròpia del mes d'agost. Els usuaris no s'han adonat del que estava passant perquè per accedir fins al lloc calia arribar fins al final d'una de les zones d'aparcament. Els mossos han acordonat la zona just quan quedaven uns pocs metres per accedir a la boca del túnel.

Uns turistes han descobert el cadàver

Inicialment s'havia informat que la descoberta del cos l'havia fet un treballador del parc aquàtic. Els Mossos d'Esquadra han explicat després que han estat uns turistes que passejaven per la zona els que ho han vist i que aquests han anat a avisar al treballador.

Els mossos han obert una investigació per aclarir els fets i aconseguir descobrir la identitat del cos. Ara caldrà esperar els resultats de l'autòpsia per poder tenir més elements.