Dues botigues de roba de la Jonquera han acabat calcinades aquesta passada matinada en dos incendis que s’han produït als números 24 i 29, a banda i banda del carrer Doctor Subirós d’aquesta localitat, una de les principals vies cèntriques d’aquest municipi. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís pels volts de tres quarts de tres de la matinada i fins al lloc s’han desplaçat onze dotacions que han aconseguit extingir les flames en unes tres hores. En el moment de l’incident a dintre dels locals no hi havia cap persona.

Un dels establiments disposava d’un habitatge a la primera planta mentre que l’altre només tenia planta baixa. Un tercer local del mateix carrer ha resultat afectat a causa de la gran fumarada. Pels volts de quarts de set de la matinada, els vehicles activats s’han anat retirant.

Per altra banda, un incendi es va declarar la matinada de dissabte a diumenge en un paller de Palau-savardera. Els Bombers van rebre l’avís d’alerta pels volts de tres quarts de cinc de la matinada. Fins al lloc dels fets, al punt quilomètric 1 de la carretera GIV-6102, s’hi han desplaçat set dotacions. El foc ha arrencat en un paller de grans dimensions, de quatre metres d’alçada i 50 d’amplada, sense parets. Les flames han afectat les diverses bales rodones de palla que hi havia en aquest espai, que no disposa de parets, i també han calcinat un tractor. No obstant això, la granja que es trobava a 150 metres no ha resultat afectada i tampoc hi ha ferits. Durant tota la nit, diverses dotacions dels Bombers han estat remullant tota la zona intentant apagar les flames i removent la palla. Des del cos d’emergències assenyalen que és possible que les tasques s’allarguin alguns dies perquè en aquesta mena d’incendis cal remoure tota la palla cremada per evitar revifades.