Un bomber ha resultat intoxicat lleu per fum mentre treballava aquest diumenge, a quarts de set de la tarda, apagant les flames de l´incendi que s´ha declarat a Vilademuls (Pla de l´Estany), concretament entre Vilademuls i Galliners. El Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) l´ha evacuat en ambulància a l´Hospital Josep Trueta de Girona.

Els Bombers han rebut l´avís del foc a un quart de sis de la tarda i ràpidament s´han mobilitzat una desena de dotacions terrestres i cinc mitjans aeris. El foc ha arrencat en una zona de vegetació agrícola però les flames ràpidament s´han estès, empeses per les altes temperatures, fins a tocar massa forestal. A causa del foc, els Mossos d´Esquadra han tallat en els dos sentits de la marxa la carretera GIV-5131. Pels volts de tres quarts de set de la tarda, els efectius ja estaven treballant per encerclar les flames.

A les set de la tarda, els Bombers han donat per estabilitzat el foc. Pels volts de les vuit, al lloc continuen treballant set mitjans terrestres i tres aeris. Segons els Agents Rurals, que han calculat un perímetre aproximat, les flames haurien cremat dos hectàrees agrícoles i quatre de vegetació forestal.