Un home de 74 anys ha mort i un altre de 48 anys ha resultat ferit crític en un xoc frontal entre una furgoneta i un cotxe a la C-31 a la Tallada d'Empordà (Baix Empordà). Segons el Servei Català de Trànsit, l'accident s'ha produït a les 14.24 hores d'aquest divendres al quilòmetre 359 d'aquesta via on per causes que es desconeixen han col·lidit els dos vehicles.

A conseqüència de l'impacte ha mort J. M. S., de 63 anys, veí de Sant Vicenç de Castellet i nacionalitat espanyola. L'home conduïa la furgoneta. El conductor del camió, de 48 anys, ha resultat ferit crític i ha estat evacuat en un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Fins al lloc s'hi han desplaçat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers, que han fet tasques d'excarceració per alliberar els afectats, i un helicòpter medicalitzat, una ambulància medicalitzada i una ambulància convencional del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El sinistre ha obligat a tallar la C-31 en els dos sentits de la marxa fins a les 17.14 h.