Un camió de gran tonatge ha bloquejat dues hores l'entrada a l'AP7 a Figueres direcció Barcelona, aquest dilluns, 30 de maig. El tràiler ha fet tisora just després de passar al peatge quan s'anava a incorporar als vials principals de l'autopista, segons el Servei Català de Trànsit.

L'accident s'ha produït a un quart de dues del migdia quan el vehicle, es creu que per un excés de velocitat, ha frenat i el camió li ha fet tisora ocupant tot el vial. A conseqüència de l'accident s'ha hagut de tallar l'accés en sentit Barcelona. No s'ha vist implicat cap més vehicle i tampoc hi ha ferits. S'hi han desplaçats dues unitats de Bombers, dues dels Mossos d'Esquadra i un equip de vialitat d'autopistes.

Grues Padrosa s'ha fet càrrec de la retirada del camió i s'ha normalitzat la circulació a un quart de tres de la tarda. L'accident ha produït trànsit dens en mig quilòmetre. Els vehicles que accedien a l'autopista en sentit Barcelona s'han d'esviat per la N-II per agafar el peatge Figueres-Sud a l'alçada de Llers.