Agents de la policia estatal han detingut un home, de nacionalitat romanesa, a Castelló de la Plana per la mort l'any 2005 d'un empresari francès que vivia a la urbanització Santa Margarida de Roses. Un amic de la víctima va trobar el cos, amb diverses contusions, sobretot a la cara. L'home vivia sol i havia dirigit un negoci a Figueres. En aquell moment, la principal hipòtesi era que un grup de lladres va entrar a la casa amb la intenció de robar. No obstant això, no es va poder identificar l'autor. Ara, onze anys després, els Mossos d'Esquadra han establert la relació entre el detingut amb l'homicidi, i l'arrestat és un home de 43 anys, amb diversos antecedents per robatoris amb violència a interior de domicili.

Agents dels Mossos d'Esquadra la Divisió d'Investigació Criminal han establert la relació d'un home de 43 anys, de nacionalitat romanesa i veí de Castelló de la Plana amb un homicidi comès a Roses l'11 de novembre del 2005.

Segons fonts policials, l'home, de nacionalitat francesa i de 62 anys, viva sol en un xalet situat al carrer Cap Llevant de la urbanització Santa Margarida de Roses. El cadàver el va localitzar un amic seu quan l'anava a visitar a casa seva. La víctima va rebre diverses contusions, sobretot un cop fort a la cara.

La investigació inicial va permetre constatar que es tractava d'una mort homicida, malgrat que no es va poder identificar ni detenir l'autor. Els investigadors han relacionat aquesta persona amb l'homicidi i agents del Cos Nacional de Policia de Castelló de la Plana l'han arrestat com a presumpte autor d'un robatori violent. El detingut té diversos antecedents per robatoris amb violència a interior de domicili.