21 de abril de 2016
21.04.2016
40 Años
40 Años
Figueres

Els sindicats policials volen més seguretat a Figueres per als agents i contundència

El portaveu de la Trisindical, Toni Castejón, assegura que el nou episodi amb dos Mossos agredits ja és "massa preocupant"

21.04.2016 | 07:36

Els sindicats reclamen més seguretat per als policies i més contundència al barri de Sant Joan de Figueres. El portaveu de la Trisindical, Toni Castejón, assegura que el nou episodi amb dos agents agredits ja és «massa preocupant» i afirma que «no s'han de permetre més tonteries ni permetre que patrulles que van sols quan van a detenir algú els apareguin 40 persones, cal protegir el policia». Per tot això, exigeixen a la Direcció General de la Policia que «posi tots els recursos i que si cal que la Brimo i l'Arro s'hi quedin el temps necessari perquè no es pot repetir una situació com la de la matinada». Afegeix que el sindicat es personarà per donar suport als dos agents ferits. I també reconeix que la resposta de portar els antiavalots al barri el dimarts el matí va ser encertada.

La Uspac, per la seva banda, en un comunicat dirigit al director general de la Policia, Albert Batlle, assegura que els fets de la passada matinada «es van repetint cada vegada amb major freqüència» i afirma que cal que s'actuiï perquè «la policia pugui desenvolupar amb normalitat la seva feina al barri de Sant Joan».

El sindicat també destaca que al març es van fer una reunió a instàncies dels agents de la comissaria de Figueres amb els caps regionals i de la mateixa ABP per expressar el seu malestar per els incidents que es produeixen al barri i la política policial. I remarquen que «els caps es van comprometre a assumir un seguit d'actuacions per combatre la problemàtica». Davant dels últims fets reclamen que cal que es posin en marxa totes les actuacions i que es marqui com a prioritat la seguretat dels agents. Entre els punts que es van proposar a la reunió hi ha per exemple, la demanada de recursos escaients utilitzant mesures urgents i amb la contundència que requereix la problemàtica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema