Detinguts in fraganti dos homes mentre estaven carregant els pernils que transportava un camió que estava aparcat a l'àrea de servei de l'AP-7 de Garrigàs. En total hi havia cinc individus i els altres se'n varen anar cames ajudeu-me cap a una zona boscosa. Els Mossos de Figueres mantenen la investigació oberta per detenir la resta de la banda. Els arrestats són dos homes, de 24 i 25 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Mataró i Villaviciosa de Córdoba. Van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa. Tots dos amb antecedents, van passar a disposició judicial a Figueres, el qual va decretar la seva llibertat.

Els fets van ocórrer el dissabte a l'àrea de servei de l'Empordà, a Garrigàs. Cap a dos quarts de sis de la matinada Mossos de paisà van accedir a l'àrea i van veure una furgoneta blanca, aparcada al costat d'un camió, amb les portes posteriors obertes. En acostar-s'hi, van veure la porta del semiremolc oberta i un home enfilat.

Els agents es van identificar com a policies i en aquell moment van sortir corrents cinc homes, que estaven dins la furgoneta i al semiremolc. Els Mossos en van enxampar dos, mentre que els altres tres homes van fugir. Seguidament es va comprovar que el cadenat i el precinte del semiremolc havien estat trencats mentre el xofer del camió dormia a la cabina. A l'interior hi havia pernils, que en part estaven carregada al vehicle dels lladres. La furgoneta tenia les matrícules tapades per evitar ser identificats.