Els Mossos d´Esquadra han detingut tres homes, d´entre 35 i 48 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Roses i Figueres per un delicte contra la salut pública. Davant la sospita que en dos establiments de La Jonquera s´hi estava venent droga, els Mossos amb la col·laboració de la Policia Local van realitzar dues inspeccions administratives i van trobar 107 grams de cocaïna, heroïna i haixix amagats entre els gerros, els fluorescents, armaris i un escalfador d´aigua d´una barberia i una botiga de roba. També van trobar una bàscula de precisió i 120 euros. Els policies van detenir els dos propietaris dels locals i un dels treballadors que han quedat en llibertat amb càrrecs. D´altra banda, en una altra actuació, els Mossos també han detingut un jove de 24 anys de nacionalitat guineana i veí de Figueres que venia cocaïna i heroïna en un carrer de la capital de l´Alt Empordà.

El primer cas es remunta al passat 8 d´abril quan a la tarda, agents dels Mossos d´Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de la Jonquera i amb una unitat canina van realitzar dues inspeccions administratives simultànies en una barberia i una botiga de roba d´aquesta localitat. Les inspeccions es van fer arran de la sospita que en aquests dos establiments s´hi podia estar venent droga.

Dins dels locals van trobar 107 grams de diverses substàncies estupefaents com cocaïna, heroïna i haixix amagats entre gerros, fluorescents, armaris i un escalfador d´aigua d´aquests dos establiments. A més, també van localitzar una bàscula de precisió i 120 euros en bitllets fraccionats. Els Mossos d´Esquadra van detenir els dos propietaris dels locals i un treballador com a presumptes autors d´un delicte contra la salut pública.

Els detinguts, dos d´ells amb antecedents, van passar el 9 d´abril a disposició del Jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Detingut un jove a Figueres que venia droga al carrer

D´altra banda, en una altra actuació realitzada el 9 d´abril, els mossos de la comissaria de Figueres van detenir un jove de 24 anys de nacionalitat guineana i veí de Figueres per un altre delicte contra la salut pública.

Els policies van veure com el jove venia cocaïna i heroïna a diverses persones al bell mig d´un dels carrers de la capital de l´Alt Empordà. Els agents van detenir-lo i van comissar-li prop de 7 grams de substàncies estupefaents. L´home, amb antecedents policials, va passar el 10 d´abril a disposició del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.