El cap del Departament d´Interior, Jordi Jané, ha visitat aquest matí el barri de Sant Joan de Figueres on el passat dijous es va produir un tiroteig sense ferits. També ha passejat pel barri del Culubret que des de fa temps pateix talls de llum.

Ahir, tal i com va avançar l´ACN, ja tenir una primera presa de contacte amb l´alcaldessa Marta Felip a Girona, però aquest diumenge s´ha desplaçat fins al lloc dels fets i s´ha reunit amb els portaveus de tots els grups municipals de Figueres i amb el consell de savis (representants del barri) de Sant Joan.

El proper 12 d´abril, tots els portaveus de l´Ajuntament de Figueres, representants de la Guàrdia Urbana i dels Mossos es reuniran a Barcelona amb Interior per acabar de definir el full de ruta per combatre la delinqüència en aquesta zona de la ciutat. D´entrada, fonts d´Interior han assenyalat que està previst que els controls dels Mossos que es van instaurar a Sant Joan arran del tiroteig es mantinguin durant tot aquest diumenge i demà, dilluns al matí, comencin a retirar-se.