Una agent dels Mossos d´Esquadra ha rebut aquest dijous a la tarda almenys un impacte de bala en el transcurs de la detenció d´un individu a Santa Coloma de Gramenet. La policia duia posada l´armilla antibales i això ha evitat que les ferides fossin més greus del que han estat, segons ha confirmat l´Oficina del Portaveu del cos de seguretat. La mateixa font ha explicat que en el transcurs de la detenció l´home ha pres l´arma a un dels agents i l´ha fet servir per disparar contra la mossa. L´armilla ha aturat els impactes i l´agent ha resultat ferida amb contusions. Dos agents més han resultat ferits amb cops en el transcurs de la detenció.

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de set de la tarda i l´autor dels diversos trets que hi ha hagut ha estat detingut. Segons ha informat la policia, l´home creava aldarulls al carrer i els agents han anat a veure què passava.

En aquell moment s´ha comprovat que l´home tenia una ordre de detenció pendent i s´ha anat per detenir-lo. Ha estat aleshores quan l´home, que estava molt alterat, s´ha enfrontat als agents i ha aconseguit prendre l´arma d´un d´ells, amb la qual després ha disparat l´altra agent.