Tres homes han mort en estavellar-se aquest dimecres al migdia a prop de Madrid una avioneta que havia sortit de l'aeròdrom de Sabadell i es dirigia a l´aeroport madrileny de Cuatro Vientos, segons ha informat el servei d'emergències 112 de la Comunitat de Madrid. L'accident s'ha produït poc després de les dues del migdia a la zona del municipi madrileny de Perales de Tajuña, i la principal hipòtesi amb què treballa la Guàrdia Civil a partir de les declaracions de testimonis és que l´aparell s´hagi estavellat contra un arbre. El sinistre ha tingut lloc a l'altura del quilòmetre 35 de l'A-3. La zona de l'accident es troba fora de la zona urbanitzada.

L´Aeroclub Barcelona-Sabadell ha fet pública una nota al seu web a través de la qual informa de l´accident d´una de les seves aeronaus i convoca els mitjans de comunicació a una roda de premsa a les 19.00 h.

El cap supervisor del Cos de Bombers de la Comunitat de Madrid, José Ignacio Sacristán Zambrano, ha assegurat en declaracions a l'ACN que un testimoni ocular de l'accident ha vist com queia una ala de l'avioneta aproximadament a 200 metres d'on ha acabat estavellada i ha confirmat que les víctimes són tres homes que han mort.

L'avió s'ha estavellat prop d'un camí en plena meseta madrilenya, a la localitat de Pajares de Tajuña, i els serveis sanitaris han aixecat els cossos de les tres víctimes un cop que la Policia Científica ha fet les fotografies i tasques prèvies. Els bombers han hagut de tallar l'avioneta per poder accedir a les restes de les víctimes i la jutgessa ha decretat l'aixecament dels cadàvers.