La dona de 82 anys va resultar ferida molt greu dijous en un accident a la?N-II?al seu pas per la Jonquera va morir ahir a la tarda a l'hospital Josep Trueta de Girona, on estava ingressada. Estava a la Unitat de Cures Intensives però no va poder superar les ferides que va patir després del sinistre viari.

L'accident es va produir per encalç. La dona, que anava amb el seu marit de 84 anys en cotxe, va xocar per darrere contra un camió a l'alçada d'una rotonda de laN-II a tocar d'una benzinera de la Jonquera. La dona haver de ser excarcerada pels Bombers en quedar atrapada dins del cotxe, un Citroën Saxo. El seu home va poder sortir del vehicle i el van evacuar ferit lleu en ambulància del SEM fins a l'hospital de Figueres, on va ser donat d'alta durant la tarda.

En canvi, la dona, que va quedar inconscient, va ser atesa pel SEM i, un cop intubada, la van traslladar en l'helicòpter medicalitzat fins a l'hospital Trueta de Girona. Va ingressar a la Unitat de Cures Intensives en estat molt greu però ahir va perdre la vida.

La víctima, Carme Pla, tenia 82 anys i era veïna de la mateixa població de laJonquera.

11 morts des d'inici d'any

Amb aquesta ja són onze les víctimes mortals d'accident de trànsit a la província de Girona, en vies urbanes i interurbanes. L'últim sinistre viari es va registrar el 23 de febrer i va perdre la vida un veí de Sant Joan de les Abadesses de 86 anys. Va ser víctima d'un atropellament en una cruïlla del seu poble en direcció Camprodon. Una furgoneta va envestir l'home.