Renfe informa que una mica abans de les dotze de la nit s'ha restablert la circulació ferroviària entre Mont-roig del camp i l'Hospitalet de l'Infant que ha estat aturada més de sis hores pel descarrilament d'un tren. Els serveis de les línies RT2, R16 i Llarga Distància començaran a funcionar amb normalitat a primera hora del matí de dimecres. Cal recordar que el succés que ha provocat la incidència ha tingut lloc una mica abans de dos quarts de sis de la tarda, quan un tren Euromed que viatjava de Barcelona a Alacant ha xocat amb una pedra de grans dimensions que l'ha fet descarrilar d'un dels eixos. El xoc no ha provocat ferits.

Per tal de retirar la màquina afectada Renfe i Adif han mobilitzat maquinària especialitzada com ara un camió taller, dos vaiacars (maquinària per a la manipulació de material ferroviari), una pala excavadora i gats hidràulics, a banda de 25 tècnics de manteniment de trens i infraestructura, circulació i instal·lacions de seguretat.

El restabliment de la circulació s'ha fet un cop s'ha encarrilat i retirat el tren afectat i s'ha condicionat la infraestructura perquè demà pugui estar operativa a primera hora del matí.

Fins ara no han transcendit les causes que han provocat la incidència i s'ha obert una investigació per establir-ne l'origen.