Un nen d'11 anys ha hagut de recorre als Mossos d'Esquadra perquè la seva mare conduïa borratxa. Els fets van passar dissabte a la tarda, quan aquest nen i el seu germà de 10 anys anaven al cotxe amb la mare. El nen va inventar-se que havia d'anar al lavabo i la mare va aturar-se a una benzinera de Vidreres (Selva). Llavors, va demanar auxili a un empleat de l'establiment i li va explicar que la dona anava molt malament i conduïa fent esses. El treballador va alertar la policia, que es va presentar a la benzinera. Davant la negativa de la dona a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i drogues, se la van endur detinguda. La dona, que acumula 26 antecedents, tenia permís per visitar i endur-se els fills del centre Bon Pastor de Girona, on viuen sota custòdia de la Generalitat.

Un nen de només 11 anys va haver d'enganyar la seva mare per evitar que continués conduint beguda. Aquest nen i el seu germà de 10 anys viuen al centre Bon Pastor de Girona sota la custòdia de la Generalitat. El passat dissabte, la mare de les criatures tenia permís per visitar-los i poder-se'ls endur.

Quan circulaven per la C-35, el germà gran va inventar-se que havia d'anar al lavabo. Aquesta era una estratègia per poder demanar auxili a un dels treballadors de la benzinera. El nen va relatar-li que la seva mare estava molt malament i que no podia conduir perquè anava fent esses. Davant d'aquest testimoni, el treballador va avisar la policia.

Al cap de poca estona, una patrulla de seguretat ciutadana, una de trànsit i una ambulància es van presentar a la benzinera, situada al terme municipal de Vidreres. Segons avança Ser Catalunya, la dona estava molt alterada, insultava tant als seus fills com als agents tota l'estona i es va negar a fer la prova d'alcoholèmia i de drogues.

Davant d'aquesta situació, els Mossos d'Esquadra es van endur detinguda la dona per un delicte contra la seguretat del trànsit per negar-se a fer-se les proves. Després de declarar davant del jutge, ha quedat en llibertat. La dona té 46 anys i és de nacionalitat espanyola, veïna de Sant Julià de Ramis. És una vella coneguda de la policia, ja que acumula fins a 26 antecedents.

Després de l'incident, la policia va retornar els dos nens fins al centre del Bon Pastor de Girona. Segons Ser Catalunya, el centre farà un informe i l'Equip d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència (EAIA) analitzarà si cal revisar el règim de visites de la mare als seus fills. La dona ja havia protagonitzat altres episodis violents contra personal del centre de menors.