Arrossegar un remolc sense llums ni matrícula ha permès als Mossos d'Esquadra atrapar un lladre de motos. L'home, un francès de 38 anys, havia robat dues motos de gran cilindrada a Perpinyà, les havia carregades dins una furgoneta i havia enfilat l'autopista en sentit sud. Quan conduïa per la circumval·lació de Girona, els Mossos d'Esquadra el van obligar a sortir de l'AP-7. Allò que va fer que l'aturessin, però, no era la càrrega que duia dins la furgoneta. Sinó el fet que el lladre havia enganxat un remolc al vehicle, sense llums ni matrícula, on hi duia una embarcació tipus Zodiac. Un cop els agents el van haver aturat, va passar poca estona abans no el detinguessin. Només va caldre el temps necessari per comprovar que les dues motos eren robades.

La detenció del lladre de motos va tenir lloc aquest dissabte 20 de febrer. L'home, un algerià de 38 anys que viu a Narbona, circulava amb una furgoneta i un remolc per l'autopista AP-7 en sentit sud. Eren cap a les onze del matí quan els Mossos d'Esquadra el van aturar.

Una patrulla que estava vigilant el trànsit al quilòmetre 50 de l'AP-7 va veure passar la furgoneta per davant seu. Al remolc, l'home hi havia carregat una embarcació Zodiac de grans dimensions. Quan va passar per davant la policia, però, els agents es van adonar que el remolc no tenia ni llums ni matrícula.

Per això, els policies van situar-se al costat de la furgoneta i van obligar el conductor a agafar la sortida més propera, la de Girona Oest, per denunciar la infracció. Els mossos van identificar l'home i, després, van inspeccionar tant el remolc com la furgoneta. A la part posterior, els agents van trobar-hi dues motos de gran cilindrada.

Els agents van demanar a l'home si les dues motos eren seves i, com que la resposta no els va convèncer, van començar a fer gestions per esbrinar-ne la procedència. Aviat van saber que les dues motos s'havien robat a Perpinyà. Per això, van immobilitzar els vehicles i van detenir l'algerià per un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle a motor.

L'home, que no té antecedents, va passar aquest dilluns a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.