La carretera N-260 està tallada en els dos sentits de la marxa, a l'alçada de Portbou, segons informa el Servei Català de Trànsit. El fort vent huracanat que bufa a la zona des d'ahir a la tarda ha provocat diverses incidències, entre elles el despreniment d'un cable que hauria caigut damunt de la calçada en el tram d'accés a la localitat nord-catalana de Cervera.

La tramuntanada segueix actuant amb molta intensitat a l'Alt Empordà i es recomana molta prudència a tots els conductors i vianants. Entre les incidències de les darreres hores, cal destacar el despreniment de la teulada de la caserna dels bombers voluntaris de Sant Climent Sescebes.

"Per sort no hem de lamentar danys personals. Fa mesos que estem demanant ajuda al departament d'Interior per traslladar el parc de bombers voluntaris. La tramuntana ha arrancat part del sostre. Continuarem demanant els ajuts que calgui per tal que aquests voluntaris treballin amb condicions dignes", explica l'Ajuntament en el seu compte de Facebook.